MuurChallenge Geraardsbergen - MuurLoop

 

 
25.08.2011 - Tijdrit-weetjes + definitief startschema
 

De voorinschrijvingen zijn afgesloten, maar ter plaatse inschrijven is zeker nog mogelijk. Vanaf 10u00 kan iedereen zich aanmelden om alsnog deel te nemen aan de Muur-Tijdrit (idem dito voor alle loopnummers). Alle even minuten vanaf 11u00 tot en met 13u45 zijn reeds volzet, maar alle oneven tijdstippen staan nog open voor kandidaten die eens een unieke uitdaging op de fiets willen aangaan.

In onderstaande bijlage vindt u het defintieve startschema van alle voorafgeschreven tijdrit-deelnemers terug, rugnummers & categoriën inbegrepen:
Definitief startschema: >> klik hier <<

Tot slot willen we u nog een aantal leuke Muur-Tijdrit-weetjes zeker niet onthouden:
* De 3 aanwezige VIP's (Schepen van Sport Patrick Flamez, ex-Belgisch Kampioen Ferdi Van den Haute & niemand minder dan Johan Museeuw) beginnen tussen 13u50 & 14u00 aan hun Muur-Tijdrit, een halfuur vroeger dan gepland;
* Het startpodium van de Muurchallenge werd ontworpen door Veldeman DB Schrijnwerkerij. We zijn trots op het resultaat!* Aanmelding & ophaling van de rugnummers+chip kan enkel op het Stedelijk Sportstadion van Geraardsbergen (Zonnebloemstraat 5), terwijl de start van de Muur-Tijdritis 3km verderop voorzien is aan het Provinciaal Domein De Gavers!
* Opwarmen op het parcours is strikt verboden gedurende de hele tijdrit, enkel minstens een halfuur voor de officiële startschot kan men nog op verkenning gaan. Er zullen nabij de start van de tijdrit wel 'Tacx Satori Trainers' voorzien zijn, dé trainer waarop 's werelds beste tijdrijders zich warm rijden. Met dank aan:* Na de wedstrijd begeeft u zich best terug naar het Stedelijk Sportstadion waar een gratis bewaakt fietsenpark beschikbaar is, uw rugnummer kan omruilen voor een rijkgevuld deelnamepakket, plus aldaar ook de prijsuitreiking en BBQ doorgaat op het middenterrein;

Succes ermee & tot zaterdag!

 
     


WEBSITE NIELS DE WIT, KLAAS MAES & MASPOE