MuurChallenge Geraardsbergen - MuurLoop

 

 
25.07.2012 - 2e MuurChallenge Geraardsbergen op zondag 23 september 2012
 

Dat de MuurChallenge na de succesvolle 1e editie van eind augustus 2011 een vervolg zou krijgen, lag nu eenmaal in de lijn van de verwachtingen. Om organisatorische redenen werd wel het hele concept gesplitst in een apart loop- & fietsgedeelte.
Van laatstgenoemde ligt het evenement reeds enkele maanden achter de rug. Op 11 maart vonden maar liefst 900 fietsende sportievelingen de weg naar Geraardsbergen vonden voor een uitdagende wielertoeristentocht.


Op zondag 23 september 2012 krijgt nu ook iedere atletiekliefhebber terug de kans om de befaamde Muur van Geraardsbergen te overwinnen, waarbij men de keuze heeft uit verschillende afstanden naargelang de eigen mogelijkheden. Na de amusante Kids Run wordt de spektakelrijke MuurSprint aangevat, een heuse race bergop. De bedoeling hiervan is simpel: als eerste de finish bereiken op de top van de KapelMuur.
Wie eerder houdt van het echte afstandslopen, kan zichzelf ook uitleven tijdens de MuurLoop van 5 of 10km. Deze stratenloop gaat vooral door in het oude stadsgedeelte van Geraardsbergen mét één of meerdere Muur-passages, een haalbare afdaling & tal van bezienswaardigheden.

Kortom, een formule die zonder twijfel dé ultieme uitdaging is voor zowat elke doorsnee loper!
Iedere deelnemer krijgt na afloop van de MuurChallenge ondermeer een lekkere Geraardsbergse Mattetaart, plus dat iedereen kans heeft op tal van mooie prijzen via de tombola. Meer info over de resterende prijzenpot kan u raadplegen op deze website.
Hopelijk tot zondag 23 september!


Affiche MuurChallenge 2012

 
     


WEBSITE NIELS DE WIT, KLAAS MAES & MASPOE