MuurChallenge Geraardsbergen - MuurLoop

 

 
20.09.2012 - Record aantal voorinschrijvingen!
 

De voorinschrijvingen zijn afgesloten met nog enkele dagen te gaan voor de grote MuurChallenge-dag. Het aantal is woensdagavond gestopt op exact 108 vooraf ingeschreven deelnemers, een absoluut record in vergelijking met de 28 vroegboekers van de 1e editie. Een overzicht van de voorinschrijvingen kan u raadplegen in de toegevoegde pdf-bijlage onderaan dit nieuwsbericht. Wie nog niet ingeschreven is, kan zich uiteraard de dag zelf nog aanmelden om deel te nemen aan de MuurChallenge van aanstaande zondag 23 september.

Voor iedere deelnemer is een rijkelijk gevuld deelnamepakket voorzien met onder meer een 'Giesbaargs Muurken', een Geraardsbergse Mattetaart, een waardebon van Go-Sport, plus daarnaast nog een aantal promo-gadgets en voor de eerste 200 inschrijvingen ook nog een functioneel T-Shirt. Qua totale waarde overtreft het de maximale inschrijvingsprijs van 6 euro zonder enige moeite!
Tot slot krijgt iedere deelnemer bij aankomst ook nog een AA-Drinkje als extraatje. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten met een lekker snoepzak.

En alsof het nog niet voldoende is, heeft de MuurChallenge-organisatie ook gezorgd voor een echte 'Muur-fotoservice'. Er wordt getracht om van quasi elke deelnemer op de Muur van Geraardsbergen een foto te trekken die na het evenement te bezichtigen zullen zijn op onze website (met dank aan Tomas Sisk Photography)!

De algemene prijzenpot ziet er ook mooi uit met ondermeer 250 euro aan geldprijzen (verspreid over de MuurSprint & MuurLoop 10km) en een pak waardevolle naturaprijzen, gaande van Herzog-compressiekousen en een originele kassei-trofee als surplus voor onze podia. Voor meer details verwijzen we u door naar de specifieke pagina van elke wedstrijd (zie rubriek Wedstrijdinfo).

Hopelijk tot zondag!

Bijlage:
- Voorinschrijvingen MuurChallenge (pdf): >> klik hier

 
     


WEBSITE NIELS DE WIT, KLAAS MAES & MASPOE