MuurChallenge Geraardsbergen - MuurLoop

 

 
28.04.2013 - 3e MuurChallenge op zaterdag 24 augustus 2013
 

In navolging van de afgelopen MuurChallenge-edities van 2011 & 2012 krijgen alle atletiekliefhebbers terug de kans om de befaamde Muur van Geraardsbergen te overwinnen. Dit jaar gaat dit uitdagende loopevemenent door op zaterdag 24 augustus waarbij men de keuze heeft uit verschillende afstanden naargelang de eigen mogelijkheden. Na de amusante Kids Run wordt de spektakelrijke MuurSprint aangevat, een heuse race bergop. De bedoeling hiervan is simpel: als eerste de finish bereiken op de top van de KapelMuur.
Wie eerder houdt van het echte afstandslopen, kan zichzelf ook uitleven tijdens de MuurLoop van 5 of 10km. Deze stratenloop gaat vooral door in het oude stadsgedeelte van Geraardsbergen mét één of meerdere Muur-passages, een haalbare afdaling & tal van bezienswaardigheden.

Kortom, een formule die zonder twijfel dé ultieme uitdaging is voor zowat elke doorsnee loper!
Iedere deelnemer krijgt na afloop van de MuurChallenge ondermeer een lekkere Geraardsbergse Mattetaart & een lekker streekbiertje. Ook onze fotoservice - elke deelnemer wordt gefotografeerd tijdens zijn/haar Muur-beklimming - is weer van de partij. Daarnaast is er ook een niet onaardige prijzenpot voorzien voor de top3 van elke categorie. Meer info hieromtrent kan u raadplegen op deze website.
Hopelijk tot zaterdag 24 augustus!


Logo MuurChallenge 2013

 
     


WEBSITE NIELS DE WIT, KLAAS MAES & MASPOE