MuurChallenge Geraardsbergen - MuurLoop

 

 
18.08.2013 - Laatste dagen om vooraf in te schrijven!
 

De grote MuurChallenge-dag nadert met rasse schreden, want binnen een kleine week is het alweer zover: op zaterdag 24 augustus zullen opnieuw honderden loopfananten de befaamde Muur van Geraardsbergen bedwingen, een uitdaging die elke sportieveling toch ooit eens moet gedaan hebben!
Bent u nog niet vooraf ingeschreven? Aarzel dan zeker niet om dit vooraf te doen via het inschrijvingsformulier op onze website. U bespaart uzelf hiermee 2 euro & eventuele wachtrijen daagzelfs aan het secretariaat en bezorgt de organisatie minder administratief werk ter plaatse. Tot en met woensdag 21 augustus (23u59) hebt u hiervoor nog de tijd!

Idem dito voor de zeer gewilde bolletjes-T-Shirts. Niet te lang meer wachten om er eentje te bestellen want ze zijn zo goed als allemaal uitverkocht!

In de loop van donderdag verschijnt er een lijst van alle vooraf-ingeschrevenen op de website. Na afloop van de MuurChallenge kan iedere deelnemer zijn/haar borstnummer inruilen voor een mattetaart, een streekbiertje & enkele leuke (loop)gadgets. De kids (<12j) daarentegen mogen zich verwachten aan een lekker ijsje! Daarnaast is ook onze fotoservice aanwezig, met de bedoeling van iedere deelnemer een actiefoto te nemen tijdens zijn/haar beklimming van de Muur. Alle foto's verschijnen achteraf netjes op de website!
Voor alle podia zijn er tevens orginele naturaprijzen voorzien gaande van een kasseitrofeeen, bolletjetruien tot en met Kinetik-compressiekousen.

Hopelijk tot zaterdag & alvast heel veel succes met de voorbereiding! 
     


WEBSITE NIELS DE WIT, KLAAS MAES & MASPOE