MuurChallenge Geraardsbergen - MuurLoop

 

 
22.08.2013 - Voorinschrijvingen afgesloten
 

De voorinschrijvingen zijn afgesloten met nog enkele dagen te gaan voor de grote MuurChallenge-dag. Het aantal is woensdagavond gestopt op rond de 100 vooraf ingeschreven deelnemers. Een overzicht van de voorinschrijvingen kan u raadplegen in de toegevoegde pdf-bijlage onderaan dit nieuwsbericht. Wie nog niet ingeschreven is, kan zich uiteraard de dag zelf nog aanmelden om deel te nemen aan de MuurChallenge van aanstaande zaterdag 24 augustus.

Na afloop van de MuurChallenge kan iedere deelnemer zijn/haar borstnummer inruilen voor een mattetaart, een streekbiertje & enkele (loop)gadgets. De kids (<12j) daarentegen mogen zich verwachten aan een lekker ijsje! Daarnaast is ook onze fotoservice aanwezig, met de bedoeling van iedere deelnemer een actiefoto te nemen tijdens zijn/haar beklimming van de Muur. Alle foto's verschijnen achteraf netjes op de website!
Voor alle podia zijn er tevens orginele naturaprijzen voorzien gaande van een kasseitrofeeen, bolletjetruien tot en met Kinetik-compressiekousen.

Hopelijk tot zaterdag & alvast heel veel succes tijdens de MuurChallenge!

Bijlage:
- Voorinschrijvingen MuurChallenge 2013 (pdf): >> klik hier

 
     


WEBSITE NIELS DE WIT, KLAAS MAES & MASPOE