MuurChallenge Geraardsbergen - MuurLoop

 

 
20.08.2011 - Overzicht geld- & naturaprijzen MuurChallenge 2011
 

De grote MuurChallenge-dag nadert zienderogen waardoor de komende dagen ook meer activiteit te beleven zal zijn op onze website, te beginnen met een overzicht van de algemene prijzenpot. Er worden in totaal voor 1000 euro aan geldprijzen verdeeld onder de Muur-Tijdrit, plus de hoofdwedstrijden van de MuurLoop. Daarnaast zijn er ook nog een pak waardevolle naturaprijzen voorzien. Zo krijgt elke MuurChallenge-winnaar een exclusieve bolletjestrui (zie foto) plus een paar Herzog-compressiekousen (Muur-MassaLoop Heren 10km zelfs de top3). Voor de neven-wedstrijden/categorien hebben we voor de nummers 1, 2 & 3 waardebons van Topsport Lebbeke (loopwedstrijden) & Per VĂ©lo Geraardsbergen (tijdrit) ter beschikking. De organisatie geeft daarenboven voor elk podium een originele kasseitrofee weg als surplus!

Maar voor iedereen is er zowiezo een rijkgevuld deelnamepakket met onder andere een grote fles streekbier, Geraardsbergse Mattetaart, enkele sportvoedingssupplementen, een RunnersWorld- of Cyclelive-magazine en nog een aantal gadgets die de inschrijvingsgelden ruimschoots overtreffen qua waarde. Voor de tijdrijders voorziet sponsor CRC een bus Bike Oil (kettingolie), terwijl de lopers mogen genieten van een CRC-sleutelhanger-aftrekker-2-in-1.

Ook de allerkleinsten van de Peuter- & Kids Run worden niet vergeten met een lekkere snoepzak! Tot slot krijgt iedere deelnemer bij aankomst ook nog een AA-Drink om het compleet te maken.

Een overzicht van alle voornaamste geld- & naturaprijzen kan u raadplegen in onderstaande pdf-bijlage. Indien u meer details wenst te weten over de prijzenpot, verwijzen we u door naar de specifieke pagina van elke wedstrijd (zie rubriek Wedstrijdinfo).

Bijlage:
- MuurChallenge-prijzenpot (pdf): >> klik hier

 
     


WEBSITE © NIELS DE WIT, KLAAS MAES & MASPOE